WEDSTRIJD ZVK Proost Lier - ZVK Wezel  1 - 9  (1-8)

DATUM 06-01-2006  20:35

DOELPUNTEN 0-1 Trickels, 0-2 Trickels, 0-3 Trickels, 0-4 Duric A, 0-5 Naalden, 0-6 Duric M, 0-7 Vanderperre, 0-8 Trickels, 1-8 Dams, 1-9 Trickels

VERSLAG Wezel, zonder de gekwetste Kodalci, startte sterk en opende in 1ste minuut meteen de score, het was Trickels die na een perfect uitgevoerde hoekschop de bal maar voor het binnenleggen had, 0-1. Wezel was baas en kon even later 0-2 uitlopen via Trickels. In de 4de minuut maakte Trickels al zijn derde van de avond, 0-3. Vervolgens was het de beurt aan Duric, Almir trapte hard naar de tweede paal en voor dat Trickels erbij kon was de bal al over de doellijn, 0-4. In de 12de minuut maakte Naalden de mooiste van de avond, Lemmens gooide uit en Paul trapte de bal in één tijd snoeihard binnen, 0-5. Lier kwam er totaal niet aan te pas en het was Wezel dat voor het gevaar bleef zorgen. Almir miste de eerste 10 meter maar de volgende werd door zijn neef Tarzan staalhard tegen de netten geschoten, 0-6. Wezel bleef doordrukken en na een knappe individuele actie op links kon Vanderperre en 0-7 van maken. Vervolgens mocht Trickels er 0-8 van maken. Vlak voor tijd kon Dams de 1-8 ruststand vast leggen.

De tweede helft liet Wezel het tempo wat zakken en ving het Lier perfect op. Als Lier al eens een kans kreeg dan stond daar nog steeds de sterk keepende Lemmens in de weg. Wezel kon de wedstrijd nu rustig uitspelen en kon zelfs de score nog wat opdrijven. Trickels maakte er 2 minuten voor tijd met zijn vijfde van de avond 1-9 van en zo was meteen de eindstand bekend. Van "titelambities definitief in de kast kunnen stoppen" is dus nog zeker geen sprake.

Kern ZVK Wezel: Lemmens, De Vocht, Vanderperre, Naalden, Duric, Frédérick, Duric, Trickels, Nait Oukhedou, Vanderlinden, Van Elven

Kern Proost Lier: Van Gils, Marien, De Peuter, De Pauw, De Pauw, Verlinden, Stanic, Dams, Jacobs, Elkharroubi, Schuermans, Adriaens

Scheidsrechters: Matagne, Blues